ΚΕΙΜΕΝΑ

Κείμενα

Όταν ο Χριστόφορος Βερναρδάκης αποκαλούσε τον Στέφανο Τζουμάκα «σαχλαμάρα»

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Όταν ο Χριστόφορος Βερναρδάκης αποκαλούσε τον Στέφανο Τζουμάκα «σαχλαμάρα»

«Δεν θα δεχτούμε ποτέ το κόμμα μας, το κοινό μας σπίτι, να διολισθήσει σε πασοκικές λογικές. Η Αριστερά είναι εδώ και είναι αποφασισμένη να νικήσει με το δικό της τρόπο, με τον τρόπο που φέραμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση, στην κυβέρνηση της Αριστεράς».

Αυτά έλεγε κάποτε η «Κίνηση των 53+», η αντιπολιτευόμενη τάση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της οποίας είναι μεταξύ άλλων και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σήμερα, η ανακοίνωση αυτή  φαίνεται να έχει ξεχαστεί από σύσσωμο τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού το κυβερνόν κόμμα υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ επί κυβερνήσεων Α. Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, Στέφανο Τζουμάκα.

Τον υπουργό εκείνο που το 2012, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, δεξί χέρι του Τσίπρα και νυν υπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, τον χαρακτήριζε ευθέως «σαχλαμάρα».

Το tweet του Χ. Βερναρδάκη για τον Στ. Τζουμάκα το 2012

Το 2011, ο Στέφανος Τζουμάκας είχε πέσει και θύμα προπηλακισμών από διαμαρτυρόμενους φοιτητές και συγκεντρωμένους που φώναζαν συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του.

Τότε, ο κ. Τζουμάκας είχε κατηγορήσει δύο πολιτικές δυνάμεις, ως τη δεξαμενή των φοιτητών που είχαν εξαπολύσει τα συνθήματα εναντίον του: τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σήμερα, ο κ. Τζουμάκας επέλεξε να συμμαχήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Με πληροφορίες από: in.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo