Κειμενα

Κείμενα

«Εγώ στη Νέα Δημοκρατία; Μην τρελαθούμε τώρα!»

Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Όταν ο πολιτικός γυρολόγος Ψαριανός «Εγώ στη Νέα Δημοκρατία; Μην τρελαθούμε τώρα!»

Και επίσημα υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός, σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης από τη ΝΔ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Γ. Ψαριανός έγραφε σε πρόσφατο άρθρο του μεταξύ άλλων ότι «πάνω στα ερείπια και στον αγώνα για την ανάταξη της χώρας [...] από τους φιλελεύθερους μέχρι τους κεντροαριστερούς και σοσιαλδημοκράτες, οι πολίτες δεν έχουν πολλά να χωρίσουν»...

Και προσέθετε πως:

«Για τους δημοκράτες του 1-1-4, του Πολυτεχνείου, της κοινωνικής δικαιοσύνης, του εκσυγχρονισμού, της ΟΝΕ και της Ευρώπης, του Μένουμε Ευρώπη και του ΝΑΙ, φαίνεται να έχει φτάσει η ώρα να ψηφίσουμε Κυριάκο Μητσοτάκη, όσοι ποτέ ως τώρα δεν το κάναμε να στηρίξουμε εθνική λύση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, να συμπορευθούμε όλοι εμείς, ως φιλελεύθερη κεντροδεξιά και κεντροαριστερά για μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα».

Ωστόσο, μόλις πριν λίγα χρόνια, το 2016, ο γυρολόγος των πολιτικών κομμάτων που έχει περάσει από τον Ρήγα Φεραίο (ΚΚΕ Εσωτερικού), την Ελληνική Αριστερά (ΕΑΡ), τον Συνασπισμό, τη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι, και τώρα τη ΝΔ, δήλωνε για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τα εξής:

«Τι δουλειά έχω εγώ στη Νέα Δημοκρατία; Έφυγα από τον ΣΥΡΙΖΑ για να πάω στη Νέα Δημοκρατία; Μην τρελαθούμε τώρα!».

Το σχετικό απόσπασμα στο 6:12 του βίντεο:Με πληροφορίες από: topontiki.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo