ΚΕΙΜΕΝΑ

Κείμενα

Συλλογή υπογραφών – Δεν αφήνουμε τον Λαγό να γίνει λαγός

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

Συλλογή υπογραφών – Δεν αφήνουμε τον Λαγό να γίνει λαγός

Ψήφισμα προς το Συμβούλιο Εφετών και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου, δημιούργησε μέλος του Avaaz.org, στο οποίο τους καλεί να απορρίψουν την αίτηση του Γιάννη Λαγού για άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Όπως γράφει στο ψήφισμα: «Ως πολίτες σας καλούμε να απορρίψετε την αίτηση του Γιάννη Λαγού για άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Δεν δεχόμαστε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο, αν δεν δικαστεί πρώτα για τα εγκλήματα που κατηγορείται».

Ολόκληρο το κείμενο-ψήφισμα με τίτλο «Μην τον αφήσετε να γίνει Λαγός!»:

Κατηγορείται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβιασμούς, προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά, νταβατζιλίκι, παράνομη οπλοφορία, σπάσιμο επιταγών…

Αντί όμως να δικαστεί γι' αυτά τα εγκλήματα, το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, ετοιμάζεται να τη σκαπουλάρει για Βρυξέλλες για να γίνει ευρωβουλευτής! Αλλά έχουμε μια ευκαιρία να του κόψουμε τη φόρα.

Αυτή τη στιγμή, το Συμβούλιο Εφετών αποφασίζει αν τελικά θα του επιτρέψει να φύγει απ΄ τη χώρα. Είναι στο χέρι μας να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη δικαιοσύνη, αλλά πρέπει να κινηθούμε γρήγορα – υπόγραψε το επείγον ψήφισμα.

Το link για τις συλλογές υπογραφών: avaaz.org

Με πληροφορίες από: enallaktikos.gr
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo