ΚΕΙΜΕΝΑ

Κείμενα

Αν μία έγκυος κάνει πρωκτικό σεξ και της αρέσει, η Εκκλησία θα διασύρεται διεθνώς

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019

Αν μία έγκυος κάνει πρωκτικό σεξ και της αρέσει, η Εκκλησία διασύρεται διεθνώς

Το γύρο του διαδικτύου αλλά και των διεθνών ΜΜΕ έχει κάνει η απίστευτη δήλωση του Μητροπολίτη Μόρφου, Νεόφυτου, ότι «η ομοφυλοφιλία μεταδίδεται στα βρέφη εάν μία εγκυμονούσα έρθει σε πρωκτική σεξουαλική επαφή και την απολαύσει».

Τη δήλωση αυτή, για την οποία ο Μητροπολίτης εμφανίστηκε αμετανόητος ακόμα και μετά το σάλο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εξέφρασε τη θέση της Εκκλησίας και τη θέση των Αγίων της εκκλησίας μας», καυτηρίασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το καθένα, πλήθος ξένων μέσων ενημέρωσης.

«Ιερέας λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν επειδή οι έγκυες γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ», ήταν ο τίτλος της βρετανικής ιστοσελίδας «Unilad».

«Ιερέας λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν επειδή οι έγκυες γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ»

Μάλιστα, κατά την ανάρτησή της στο Facebook -όπου μετρά πάνω από 42 εκατομμύρια ακόλουθους- η συγκεκριμένη ιστοσελίδα σχολίασε: «Κάποιος πρέπει να του πει πως δεν λειτουργεί έτσι το ανθρώπινο σώμα...»!


Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» έγραψε: «Κύπριος ιερέας καταδικάζεται γιατί είπε στην εκκλησία του ότι οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν επειδή οι έγκυες γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ».

«Κύπριος ιερέας καταδικάζεται γιατί είπε στην εκκλησία του ότι οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν επειδή οι έγκυες γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και άλλα βρετανικά μέσα.

«Οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν επειδή οι έγκυες γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ, λέει ιερέας», ήταν ο τίτλος της βρετανικής «Metro».

«Οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν επειδή οι έγκυες γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ, λέει ιερέας»

«Οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν επειδή οι έγκυες γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ, ισχυρίζεται ιερέας», ήταν ο τίτλος της βρετανικής ιστοσελίδας και ειδικής για θέματα που αφορούν την LGBTQ κοινότητα, «Pink News».

«Οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν επειδή οι έγκυες γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ, ισχυρίζεται ιερέας»


«Ιερέας λέει ότι η ομοφυλοφιλία κληροδοτείται στα αγέννητα μωρά όταν οι έγκυες γυναίκες απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ», έγραψε η κυπριακή εφημερίδα -στα αγγλικά- «Cyprus Mail».

«Ιερέας λέει ότι η ομοφυλοφιλία κληροδοτείται στα αγέννητα μωρά όταν οι έγκυες γυναίκες απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ»


Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo