Κειμενα

Κείμενα

Ο Απόστολος Δοξιάδης απαιτεί με επιστολή την απόλυση δημοσιογράφου

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

Ο Απόστολος Δοξιάδης απαιτεί με επιστολή την απόλυση δημοσιογράφου

Την απόλυση του δημοσιογράφου των «Νέων», Δημήτρη Ν. Μανιάτη, απαιτεί μέσω απαράδεκτης ανοικτής επιστολής του στη διοίκηση της εφημερίδας ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Απόστολος Δοξιάδης.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο στο Facebook που εντόπισε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης, εναντίον της νεοδιορισθείσας εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα ανήλικα, Ειρήνης Αγαπηδάκη, το οποίο και απέδωσε στον δημοσιογράφο, με τον Δημήτρη Μανιάτη να διαψεύδει ότι ήταν ο ίδιος υπεύθυνος για την ανάρτησή του.

«Μαντέλας λέγεται ο Διευθυντής της εφημερίδας. Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο ιδιοκτήτης. Να χαίρονται τους δημοσιογράφους που πληρώνουν», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γ. Προκοπάκης, ζητώντας έμμεσα την απόλυση του δημοσιογράφου.

Στην κατάπτυστη επιστολή του προς τη διεύθυνση της εφημερίδας, ο Απόστολος Δοξιάδης επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του Δ. Μανιάτη αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «χυδαίο υποκείμενο που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος» και ουσιαστικά απαιτεί την απόλυσή του από το μέσο στο οποίο εργάζεται, ενημερώνοντας παράλληλα την εφημερίδα ότι σταματά τη συνεργασία μαζί της.

Η απάντηση του δημοσιογράφου ήταν άμεση:


Για όσους με ξέρουν όμως καλύτερα και βαθύτερα, γνωρίζουν καλά πως δεν θα χρησιμοποιούσα σεξιστικές εκφράσεις που μου αποδίδονται αδίκως και αυθαίρετα. Ο κύριος Προκοπάκης χρησιμοποιώντας σχόλια(;) για άλλα θέματα και ούτε καν αυτοτελή ποστ μου με αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, σπιλώνει, συκοφαντεί και επιχειρεί για πολλοστή φορά να μου τραυματίσει την εικόνα έστω στο πεδίο των κοινωνικών δικτύων αλλά και με άμεσο τρόπο στην εργασία μου- παρεπιπτόντως την μόνη και στον ιδιωτικό τομέα πάντα. Με την κ. Αγαπηδάκη μπορεί να διαφωνώ, να θεωρώ εξοργιστική την στάση της, να θεωρώ απαράδεκτο πως παλιότερα εγκαλούσε τον ΔΟΛ για συνέντευξη μου με τον Λαφαζάνη (in.gr) αλλά μακριά από μένα αυτά που ο κ. Προκοπάκης μου αποδίδει.

Στο πλευρό του Δημήτρη Ν. Μανιάτη τάχθηκαν μέσω του Facebook αρκετοί δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και δημόσια πρόσωπα.

Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo