Κειμενα

Κείμενα

Άδωνις Γεωργιάδης προς αμερικανούς επενδυτές: Θα ιδιωτικοποιήσουμε τα πάντα

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Άδωνις Γεωργιάδης προς αμερικανούς επενδυτές: Θα ιδιωτικοποιήσουμε τα πάντα

Την υπόσχεσή του στους αμερικανούς επενδυτές ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα αφήσει επιχείρηση που να μην ιδιωτικοποιήσει έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια του χθεσινού μεσημεριανού γεύματος στο 21ο Ετήσιο Φόρουμ της Capital Link με θέμα «Επενδύστε στην Ελλάδα» στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης.

Σε μία αποστροφή του λόγου του, ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά πως η μόνη ερώτηση που έχει από τους ψηφοφόρους του είναι γιατί η κυβέρνηση έχει αργήσει τόσο πολύ να πουλήσει πιο πολλά και να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα, καθησυχάζοντας μάλιστα τους επενδυτές ότι η όρεξή της είναι τόσο τεράστια ώστε κάθε μήνας που περνάει να γίνεται μεγαλύτερη.

«Η μόνη ερώτηση που έχουμε από τους ψηφοφόρους μας είναι γιατί δεν το κάνουμε πιο γρήγορα. Γιατί αργήσαμε τόσο πολύ. Γιατί δεν πουλάμε πιο πολλά. Γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα. [...] Και πρέπει να σας καθησυχάσω ότι η όρεξή μας είναι τόσο τεράστια, ώστε κάθε μήνας που περνάει γίνεται μεγαλύτερη... Θα ζήσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της ζωής μας».


Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του προς τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο ευχαρίστησε γιατί «παρέδωσε στη Νέα Δημοκρατία μία καπιταλιστική χώρα»!

Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo