Κειμενα

Κείμενα

Τα ΜΜΕ του Μαρινάκη εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Τα ΜΜΕ του Μαρινάκη εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Έναν άτυπο αντιπολιτευτικό «πόλεμο» εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει κηρύξει τις τελευταίες ώρες ο μιντιακός όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή την τροποποίηση των διατάξεων που προβλέπουν κατάργηση των ποινών υποβιβασμού για τις υπαίτιες ΠΑΕ οι οποίες εμπλέκονται στο γνωστό σκάνδαλο πολυιδιοκτησίας.

Τα μέχρι πρότινος φίλα προσκείμενα προς την κυβέρνηση ΜΜΕ του ομίλου Μαρινάκη «Τα Νέα», «Το Βήμα» και «in.gr» πέρασαν στην αντεπίθεση με μία σειρά εμπρηστικών άρθρων που βάζουν στο στόχαστρο τον πρωθυπουργό και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, κάνοντας λόγο για «λευκή πετσέτα», «ντροπολογία» και «ξέπλυμα» του ΠΑΟΚ.


Μάλιστα, ένα θέμα που αναπαράχθηκε ως κεντρικό σε όλα τα μέσα του ομίλου ήταν ένα ρεπορτάζ-«αποκάλυψη» του One Channel -επίσης συμφερόντων Μαρινάκη- σχετικά με τη μείωση των συντάξεων που φέρνει το νέο ασφαλιστικό και την «πονηριά» που κρύβει το εν λόγω σχέδιο νόμου.

«Η "πονηριά" του νόμου είναι ότι δεν θα γίνουν αυξήσεις αλλά μειώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.


Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo