Κειμενα

Κείμενα

Ο Πορτοσάλτε ειρωνεύεται τη λιποθυμία ανήλικης μαθήτριας από την πείνα

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πορτοσάλτε ειρωνεύεται τη λιποθυμία ανήλικης μαθήτριας από την πείνα

Την είδηση της λιποθυμίας ανήλικης μαθήτριας άνεργων γονιών στον Πύργο ειρωνεύτηκε με περίσσεια δόση κυνισμού ο Άρης Πορτοσάλτε.

Στην προσπάθειά του να στηρίξει για πολλοστή φορά την κυβέρνηση του επιστήθιου φίλου του, Άδωνι Γεωργιάδη, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αναρωτήθηκε αν «ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες», χλευάζοντας χυδαία το γονιό της μαθήτριας που -όπως είπε- «ανακάλυψε πρώτη φορά τον ΕΝΦΙΑ».

Μάλιστα, σχολιάζοντας περαιτέρω το τραγικό συμβάν, έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για «συριζαϊκές ειδήσεις» και να προτρέπει τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν τη συζήτηση που γίνεται μέσω σχολίων κάτω από την είδηση στο «Πρώτο Θέμα», αναπαράγοντας το σχόλιο «δεν υπάρχει αυτό, πες τη μ****** κάπου αλλού».


Υπενθυμίζεται ότι στην επιστολή τους οι άνεργοι γονείς της κοπέλας τόνιζαν ότι αναγκάζονται να πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ για να μην τους πάρουν το ημιτελές τους σπίτι.

Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν.

Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε. Για το λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν.
Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo