ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Το NON PAPER ξεκίνησε αρχικά ως blog ελεύθερης έκφρασης προσωπικών απόψεων, προβληματισμών και ανησυχιών τον Αύγουστο του 2015, σε μία περίοδο ιστορικής σημασίας για τη χώρα, όπου όχι μόνο παραβιάστηκε με πραξικοπηματικό τρόπο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αλλά καταλύθηκε η ίδια η Δημοκρατία.

Από τότε πέρασε από διάφορα στάδια, με αποτέλεσμα να αδρανοποιηθεί για αρκετό χρονικό διάστημα, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων και έλλειψης οικονομικών πόρων.

Ωστόσο, χάρη στην αυξανόμενη στήριξη του κόσμου και μετά από επίπονες προσπάθειες και κοπιώδη εργασία, μετατράπηκε από την 1η Ιανουαρίου 2018 σε ενημερωτική ιστοσελίδα και έκτοτε δημοσιεύει ειδήσεις της πολιτικής επικαιρότητας απ' όλο τον κόσμο με μία εναλλακτική ματιά, άρθρα γνώμης, ενδιαφέρουσες έρευνες και ιστορίες, συνεντεύξεις, καθώς και κουίζ για την επιμορφωτική και ευχάριστη πλοήγηση των αναγνωστών που αφορούν στην ιστορία, την πολιτική, τον πολιτισμό και την κοινωνία.

Τέλος, το NON PAPER δεν χρηματοδοτείται από καμία τράπεζα, ιδιωτικό οργανισμό, κόμματα ή κρατικές υπηρεσίες παρά μόνο από την εθελοντική ενίσχυση των επισκεπτών του γιατί πιστεύει στην αδέσμευτη ερευνητική δημοσιογραφία.

Καλή ξενάγηση!

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ NON PAPER


 Σωτήρης Ζιώμας: Ιδρυτής - Διευθυντής - Αρθρογράφος
 Άρης Ελάτης: Αρθρογράφος
• Μιχάλης Πέτρου: Αρθρογράφος

Don't Miss
© Copyright Non Paper 2019 | All rights reserved
made with by templateszoo